Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

Konfirmationsforberedelse 2019-20

(Vælg klasse. Klassen vælges ud fra hvilken klasse man går/gik i i 6. klasse) 
Grønvang G
Grønvang K
Grønvang Z
Østerby A
Østerby B
Fælles arrangementer for konfirmander fra Grønvang samt Østerby A & B
Specialundervisningscentret

Konfirmationsdatoer

Konfirmationsforberedelsen ligger på 7. klassetrin, men konfirmationsholdene dannes ud fra den klasse, eleverne går i på 6. klassetrin. 
Konfirmation 2020
Konfirmation 2021
Konfirmation 2022
Konfirmation 2023 og fremover

Om konfirmation

Konfirmation betyder bekræftelse. 
Ved konfirmationen i kirken bekræfter Gud det løfte, Gud gav ved dåben. Konfirmanden svarer "ja" til at ville konfirmeres og modtager konfirmationsvelsignelsen.

Læs mere

Konfirmationsforberedelse

Konfirmationsforberedelsen ligger på 7. klassetrin. Konfirmationsholdene dannes dog ud fra den klasse, eleverne går i på 6. klassetrin. Konfirmationsforberedelsen ligger i perioden fra august til umiddelbart efter påske.

Alle elever, der går i 6. klasse på Grønvangskolen og Østerbyskolen modtager umiddelbart før eller efter sommerferien ml. 6. og 7. klasse invitation til konfirmandindskrivning.

Øvrige, som ønsker at følge konfirmationsforberedelsen og/eller konfirmeres i Vejen kirke bedes kontakte en af kirkens præster.  

Når kirke og skole ikke er i samme sogn/by

Elever, der bor i Vejen og går i Vejen Friskole
Elever fra Vejen Friskole konfirmeres som udgangspunkt i Læborg Kirke. Læs mere her. Konfirmation i Vejen Kirke er dog også altid en mulighed (sammen med elever fra enten Grønvangsskolen eller Østerbyskolen). Ønskes konfirmation i Vejen Kirke kontaktes præsten, som har konfirmationsforberedelsen for Vejen Friskole det pågældende år.

Elever, der bor i Læborg men som ikke går i Vejen friskole
Elever fra Læborg som ikke går i Vejen Friskole konfirmeres som udgangspunkt sammen med den klasse, de går i. Konfirmation i Læborg kirke er dog også altid en mulighed. Som udgangspunkt er dette sammen med eleverne fra Vejen Friskole. Ønskes konfirmation i Læborg kirke kontaktes præsten, som har konfirmationsforberedelsen for Vejen Friskole det pågældende år.