Konfirmationsforberedelse 2020-21

Fælles informationer og arrangementer
(for konfirmander fra Grønvang samt Østerby A & B)

Informationer til de enkelte hold
(Vælg klasse. Klassen vælges ud fra hvilken klasse man går/gik i i 6. klasse)
Grønvang G
Grønvang K
Østerby A
Østerby B
Specialundervisningscentret ved Østerbyskolen

Tak for tilmeldingen og yderligere oplysninger

Tak for tilmeldingen af jeres søn/datter til konfirmationsforberedelse og konfirmation i Vejen Kirke. Konfirmandkommunikation er en fælles folkekirkelig platform (som aula i folkeskolen). I har tilmeldt jeres søn/datter med de grundlæggende oplysninger, men vi vil meget gerne om I vil udfylde de supplerende oplysninger/ felter (klasse, konfirmandens mobilnr, konfirmationsdato osv.). Det gør I på følgende måde:

1. Første gang I går ind i konfirmandkommunikation skal I godkende betingelser for systemet.
  2. Herefter kommer I ind på forældresiden. Tak om I her udfylder:
  3. Under fanen ”Kontaktoplysninger”
    Feltet ”Telefon” under konfirmand. Bruges til direkte kommunikation (ændringer/aflysninger m.v.) med konfirmanderne. Såfremt konfirmanden ikke har telefon eller I ikke ønsker, at vi sender beskeder via SMS til konfirmanden, så tak om I vil skrive et alternativet mobilnr (f.eks. en af forældrenes) i feltet.
  4. Under fanen ”Til besvarelse”
    Tak om I vil udfylde alle felterne. Hvis anden konfirmationsdato og anden kirke – så skriv det i feltet ”Andet” (I kan også tilgå disse felter via det blå felt med teksten ”Du har formularer til udfyldelse, hvor kirken venter på dit svar. Tryk her for at komme til formular.”

Tak for hjælpen!

Kontakt til konfirmandunderviser samt præster ved Vejen Kirke:
Christina Daugaard Frandsen, Else-Marie Hoffmeyer, Peter Kiel Nielsen og Henrik Skov-Pedersen