Strikkegruppe i Vejen Sognegård

Velkommen i strikkegruppen i Sognegården mandage i lige uger fra kl. 14.00 til 16.00.

Vi strikker til udsatte grupper i Danmark under organisationen Varmestuestrik.dk, som videresender det færdige strik til bla. varmestuer, hjemløse, krisecentre forsorgshjem osv. Vi har desuden en lokal aftale med Huset i Vejen.

Vi  strikker også dåbsklude, som gives som gave til dåbsfamilier i forbindelse med dåbshandlingen i kirken. Der er forskellige kristne motiver på kluden.

Er du nybegynder mht. at strikke og hækle, er der kyndige hænder i gruppen, der gerne giver en hjælpende hånd. Vi har garn, du kan bruge, men du er også velkommen til selv at donere garn eller blot medbringe dit eget strikketøj og komme for fællesskabets skyld. Kaffen er gratis.

Mere info - kontakt kirke- og kulturmedarbejder Christina Daugaard Frandsen på 2012 1823 eller kk@vejenkirke.dk

Strikkegruppe

24jun kl. 14:00

Strikkegruppe

Velkommen i strikkegruppen i Sognegården.

Vi strikker dåbsklude og derudover strikker …

24jun kl. 14:00