Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

Praktiske oplysninger

Gudstjenesten er for os alle 
I kirken skal der være højt til loftet i mere end én forstand. Gudstjenesten er fælles for alle i sognet, store som små. Derfor må vi tage hensyn til hinanden. Der skal være plads til børn! Og til lidt snakken inden gudstjenesten.  Men der skal også være plads til eftertænksomhed og respekt for det, der er det særlige ved gudstjenesten. 

For børn
Børn må meget gerne være med under gudstjenesten. Men for nogle børn er det en umulig situation at skulle sidde nogenlunde stille under en hel gudstjeneste. Desuden kan bare tanken om at have mindre børn med i kirke få sveden frem på panden hos mange forældre. 
Derfor er der legetasker i våbenhuset, som man kan tage med ind i kirken til gudstjenesten. Og under salmen inden prædikenen uddeles der tegnemapper til alle børn i kirken. 
Man er også altid velkommen til at gå ud i dåbsværelset, hvor der er legesager til børnene – og højtaler, så man stadig kan følge med i gudstjenesten.

For alle
I salmebogen, der udleveres i våbenhuset, er en vejledning/oversigt over gudstjenestens forløb. Har man ikke fået denne vejledning kan man altid få den i våbenhuset af kirketjeneren.

Fotografering 
Fotografering er kun tilladt efter aftale med præsten. Ved dåb er der efter aftale med forældrene muligt at tage ét til to billeder af hvert dåbsbarn under gudstjenesten. Find derfor én i familien, der sætter sig sådan, at vedkommende fra sin plads kan tage billeder. Efter gudstjenesten må man tage så mange billeder, man vil. Ved fotografering bør det respekteres, at man trygt skal kunne komme i kirke uden at risikere at havne på et billede i et privat familiealbum. 

Kirkebil

Gangbesværede, svagtseende og andre med behov for transport kan bestille gratis kirkebil til gudstjenester og menighedsrådsarrangementer, f.eks. sogneeftermiddage, sogneaftener og koncerter.

Kontakt: PM Taxa på tlf. nr. 75 36 23 25

Man skal dog være bosiddende i sognet for at kunne benytte sig af tilbuddet.