Koncert v. Ida Corr Trio

Vejen Kirke torsdag d. 30. august kl. 19.30

Når Ida Corr indtager Vejen Kirke, bliver musikken leveret tæt på publikum og i øjenhøjde. Glæd dig til festlige popsange og rørende ballader spillet i nye fortolkninger.

I 2007 erobrede Ida Corr dansegulvene og hitlisterne verden over med hendes single "Let me think about it", Det blev den mest succesfulde single af en dansk artist efter Aqua og Infernal.

I barndomshjemmet var der altid musik, hvilket hun har taget med sig siden. Ida begyndte at spille trommer som 6-årig og startede sit første band, da hun var 9.

Siden da har der været ingen anden vej for Ida end musikken. Ida Corr sang i en årrække kor for Gnags, Sanne Salomonsen og andre store danske navne, før hun i 2005 debuterede med sit første soloalbum "Streetdiva". I løbet af årene har hun opbygget et ry som ikke blot en fantastisk sangerinde, men ligeledes en charmerende, nærværende og energisk entertainer. Ida Corr elsker fest og farver og bringer altid et højt tempo og masser af godt humør, når hun indtager en scene.

Billetpris kr. 200,-

Billletsalg: Vejen Kirkekontor, Nørregade 96, 6600 Vejen.

Vi tager mod kontant betaling samt MobilePay

Del dette: