Koncert ved Pernille Rosendahl

Torsdag d. 29. august kl. 19.30 i Vejen Kirke

Billetter kan købes hos kirkekontoret i Vejen med MobilePay, kontakt: 75 36 29 04 eller kontakt@vejenkirke.dk. Hvis der er billetter tilbage, vil de kunne købes ved døren, men undersøg inden.

Billetpris kr. 200,-

Pernille Rosendahl er en af de mest dragende vokalister og erfarne sangskrivere, danskerne har lært at kende, siden hun i starten af årtusindeskiftet med indiepop-orkesteret Swan Lee satte sig solidt på popmusikken herhjemme.

Som barn måtte Pernille Rosendahl flygte fra sin voldelige, alkoholiserede far med sin mor og søskende. I dag - efter 20 års terapi - har sangerinden sluppet vreden og lært at leve med, at hun stadig savner sin far. Hun har i den grad flyttet sig.

Siden Pernille Rosendahl i 2001 bragede igennem som en del af indiepopgruppen Swan Lee med debutalbummet ’Enter’, har hun fået en særplads på den danske musikscene. En position, hun understregede, da hun i 2016 udsendte sit første soloalbum ’Dark Bird’.

Albummet kombinerer Pernilles sans for fine, raffinerede popmelodier tilsat et blåtonet strejf af melankoli med et søgende lydbillede, hvor der både er plads til medrivende ballader, flossede guitarakkorder samt sugende, elektroniske elementer. Dette særegne musikalske univers kommer for alvor til sin ret på den kommende tour, som nogle af landets mest udtryksfulde kirkerum skal danne ramme om. Og dét er noget Pernille glæder sig til:

”I mange år har jeg stået på de store scener rundt om i landet, men for tiden er det de intime steder der interesserer mig mest. Og her er kirken perfekt. Vi føler alle en andægtighed, når vi går ind i en kirke. Vi sænker, helt automatisk, stemmen i respekt for det fine rum. Her er tid til eftertænksomhed og ro. Tid til at lade tankerne fare. Og det er netop det afsæt, jeg gerne vil have til mine koncerter. Jeg glæder mig utrolig meget til at spille nye og gamle sange, til at tage favntag med de historiske bygninger og sætte lyd til rummet over vores hovedet.”

Koncerten er den del af Trekantområdets festuge

Trekantområdets Festuge sætter hvert år spot på det fantastiske kulturliv i vores område. Kulturinstitutioner, foreninger og frivillige i Billund, Fredericia, Haderslev, Middelfart, Kolding, Vejen og Vejle udvikler kulturlivet i fællesskab og skaber sammen en vild uge med overraskende begivenheder. Festugen er finansieret af Kulturregion Trekantområdet, de syv kommuner, Kulturministeriet og private fonde og sponsorer.

Del dette: