Renovering af Vejen Kirke

Menighedsrådet har gennem de sidste par år arbejdet med en gennemgribende renovering af Vejen Kirke.

Ved de årlige sognemøder er renoveringen blevet fremlagt. Nu er tilladelsen kommet til at påbegynde arbejdet, og det betyder, at kirken lukkes ned efter 2. søndag i Advent.

Arbejdet består i, at varmesystemet skal fornys, og gulvet skal op. Der skal placeres et nyt orgel bagerst i kirken, og der er bestilt et nyt alterbillede malet af Maja Lisa Engelhardt. Farvesætningen af kirken bliver ligeledes ændret, så det harmonerer med det nye alterbillede. Lydforholdene bliver desuden forbedret meget.

Fremover vil gudstjenester finde sted i Sognegården og kirkelige handlinger i henholdsvis, Læborg Kirke, Askov Kirke eller Andst kirke.

Vi glæder os til at se det færdige resultat om nogle måneder.

På menighedsrådets vegne

Elna Jørgensen